Passie voor
het boerenleven

Heb jij genoeg opslag? Bestel dan bij ons een volle vracht

Wagenpark met chauffeurs zij aanzicht Venhorst Fourage

Volle vrachten

Je kunt bij Venhorst Fourage ook terecht voor grote aankopen. Ons adviesteam bestaat uit ervaren ruwvoerspecialisten die snel en adequaat kunnen helpen bij het uitzoeken van passende ruwvoer- en/of bodembedekkingproducten voor bijvoorbeeld kalveren, jongvee, melkvee, geiten of schapen. We hebben bijna 30 jaar ervaring met het leveren aan veehouders. Onze producten zijn GMP+ FSA geborgd, wij zijn deelnemer van SecureFeed en staan op de witte lijst. Wij leveren met eigen transport door heel Nederland, België en Duitsland. Export buiten deze landen is ook mogelijk, bekijk hier de mogelijkheden.

De minimale afnamehoeveelheid voor volle vrachten is 24 grote balen of 17 bundels. Kun je dat niet opslaan? Bestel dan hier de gewenste hoeveelheid.

Venhorst Agro biedt vrijblijvend advies bij de realisatie van een geschikt ruwvoerrantsoen. Wil je advies of vrijblijvend kennismaken met ons bedrijf en onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen over onze service en onze producten. Maar dat laten we liever over aan onze klanten. We werken nog met echte passie voor ons vak en zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten.