Piggy punten sparen

Het is mogelijk om bij ons Piggy punten te sparen. Voor iedere bestede euro in onze webshop, ontvang je 1 Piggy punt. De Piggy punten kun je inleveren voor verschillende cadeaus. Een voerschep, een handige emmer of zelfs een online shoptegoed t.w.v. €50,-! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een bestelling in onze webshop plaatsen en aan te geven dat je punten wilt sparen.

Aanmelden/inloggen bij Piggy

Op onze website staat links onderin een oranjekleurig cadeau icoontje. Als je op dit icoontje klikt, komt onze Piggy omgeving tevoorschijn. In onze Piggy omgeving kun je zien welke beloningen wij aanbieden, je kunt je inschrijven voor onze speciale nieuwsbrief, je kunt een Piggy account maken en als je al een account bij Piggy hebt, kun je via dit icoontje inloggen.
Eenmaal op het icoontje geklikt en onze Piggy omgeving geopend, kies je voor ‘Alle beloningen’. Je ziet nu een lijst met al onze cadeaus en onderaan staan twee knoppen: ‘Start met sparen’ en ‘Log in’.

Start met sparen: Als je nog geen Piggy account hebt, kun je je via deze knop bij Piggy registreren.

Log in: Heb je reeds een Piggy account? Log dan in vóórdat je jouw bestelling bij ons plaatst.

Punten verzilveren

Heb je je bij Piggy ingelogd voordat je een bestelling plaatste én heb je op de afrekenpagina aangevinkt dat je punten wilt sparen?

Super! Dan ontvang jij voor iedere betaalde euro, Piggy punten. Na de transactie verstuurt Piggy een automatische e-mail waarin ze jou vragen om jouw punten te verzilveren. Pas nadat je jouw punten hebt verzilverd, wordt het puntentegoed bijgeschreven.
Heb je geen mail ontvangen? Wellicht is de mail in jouw spam beland. Staat hier ook geen mail? Neem dan even contact met ons op.

Punten inleveren

Heb je voldoende punten gespaard en wil je daar nu graag een cadeau voor ontvangen? Ga naar onze Piggy omgeving op onze website en log in. Je kunt nu een cadeau kiezen. Je ontvangt een automatische mail van Piggy met een unieke code. Deze code kun je bij jouw eerstvolgende bestelling in onze webshop, in het notitieveld invullen.
Heb je gekozen voor een van de cadeaus waarbij je een shoptegoed voor onze webshop ontvangt? Neem dan eerst contact met ons op. Je ontvangt dan een uniek shoptegoed die je bij onze webshop kunt inleveren.

Klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen over onze service en onze producten. Maar dat laten we liever over aan onze klanten. We werken nog met echte passie voor ons vak en zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten.