Transport van kuilbalen, machines of losgestort

Wagenpark Venhorst Fourage

Laat jouw vracht door ons vervoeren

Wij beschikken over 3 open vrachtwagen combinaties met een laadvloerhoogte van 1 meter en een lengte van 7.82 meter. Doordat wij een BDF-systeem hebben is de aanhangwagen ook 7.82 meter en kunnen wij zowel de voor- als aanhangwagen voorzien van dichte bakken. Daarnaast beschikken wij over 2 trekkers met opleggers; zowel een dichte schuifzeiloplegger alsook walking floors, waarmee losgestort transport ook mogelijk is. Als ons materiaal is voorzien van een kooiaap-aansluiting voor het laden en lossen van producten.

  • GMP+ FSA geborgd transport
  • SecureFeed
  • Plaatsing op NZO witte lijst
  • NIWO transportvergunning

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen over onze service en onze producten. Maar dat laten we liever over aan onze klanten. We werken nog met echte passie voor ons vak en zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten.